tel 0187 657100 Nederlands English Deutsch Francais
empty

Zaaizaden en plantuitjes

 • Uienzaden
  De start van de teelt begint met perfect uitgangsmateriaal. PPA bemiddelt voor u in eerste klas zaaizaad van alle grote zaadleveranciers! Wij adviseren u graag welk ras uienzaad het beste past bij uw persoonlijke wensen, grondsoort, bewaarmogelijkheden, etc. Op de meest flexibele manier leveren wij alle rassen zaaizaden.

  Witlofzaden
  De teelt van witlof gebeurt doorgaans vraaggericht. De witloftrekker geeft aan hoeveel hectare en van welke rassen hij komend teeltjaar wil afnemen. Hierna gaat PPA  met u  in overleg  welke percelen u beschikbaar heeft. De  gronden waarop u witlof wilt gaan telen worden vervolgens beoordeeld op analyseresultaten en voorgeschiedenis. Aan de hand hiervan wordt bekeken welke rassen kunnen worden geteeld.  Wij begeleiden u bij de gehele teelt van de witlofpennen.
   
  1ste jaars plantuitjes
  PPA bemiddelt voor u in TOP uitgangsmateriaal: krachtige en gezonde TOP plantuitjes. Op de meest flexibele manier leveren wij alle rassen uitjes.
  Op maagdelijke en dus ziektevrije gronden in Noord Frankrijk geteeld.
  Voorzien van alle mogelijke certificaten, zoals meeldauwvrijverklaring en NAKT documenten.
  Elke gewenste verpakking en natuurlijk laten wij u niet met de restjes zitten! Heeft u iets tekort of wat over, wij regelen het voor u!