tel 0187 657100 Nederlands English Deutsch Francais
empty

Win een FENDT!

PPA Potato behartigt als volledig handelspartner de belangen van aardappeltelers en afnemers in pootgoed, tafelaardappelen en fritesaardappelen. Met een team van 13 vakkundige mensen gaan we dagelijks letterlijk en figuurlijk “de boer op". Ons werkgebied beslaat heel Nederland, België en Noord-Frankrijk. Een persoonlijke en dienstverlenende werkwijze en kennis van de markt maakt ons een betrouwbare partner voor al uw zaken.

PPA AARDAPPELPOOL
In samenwerking met Eriva Zeewolde zijn wij in november 2016 de PPA Aardappelpool gestart. Samen met onze telers willen we kansen oppakken op de dynamische aardappelmarkt.

WIN EEN FENDT!

Wanneer u zich voor seizoen 2017 inschrijft in de PPA Aardappelpool, maakt u nu kans om een FENDT te winnen voor 200 uur!
Tijdens de oogstwerkzaamheden deze zomer kunt u dan al genieten van het comfort van een gloednieuwe FENDT én het geruststellende idee dat uw aardappelen bij de PPA Aardappelpool in goede handen zijn! Dat wordt een heel ontspannen en comfortabele oogst!
 
Heeft u interesse om met uw gehele of een gedeelte van uw aardappelopbrengst deel te nemen aan de PPA Aardappelpool?
Neem voor meer informatie contact op met Michel van Oijen, telefonisch 06-53 405 740 of per email michel@ppamail.nl of laat een bericht achter.

Bekijk de voorwaarden van onze actie. Deze actie is mede mogelijk gemaakt door Mechangroep.
 

Terug naar overzicht