tel 0187 657100 Nederlands English Deutsch Francais
empty

PPA Group begint aardappelpool PPA Potato

PPA Group start vanaf oogst 2017 met de aardappelpool PPA Potato. Samen met aangesloten telers wil PPA Potato, onder leiding van Michel van Oijen, kansen oppakken in de dynamische aardappelmarkt. Volgens Van Oijen liggen daar nog genoeg mogelijkheden voor de individuele teler.  Door aardappelen in een aardappelpool co√∂peratief te vermarkten, biedt PPA Potato een toegevoegde waarde voor zijn telers. Daarnaast wil het bedrijf op deze manier zijn kennis en ervaring met poolbeheer delen.   

PPA Group is geen onbekende in de markt. Sinds 1994 heeft het bedrijf ervaring met het vermarkten van agrarische producten. Zo vermarkt PPA Group jaarlijks voor enkele honderden  telers hun uien. De uienpool van PPA was de eerste onafhankelijke uienpool van Nederland en bestaat dit jaar 20 jaar.

Flexibiteit en betrouwbaarheid
PPA Group is nog op zoek naar aardappeltelers. Naast de bemiddeling van uien, gaat het bedrijf nu ook in gesprek met telers over het plaatsen van aardappelen in de aardappelpool PPA Potato.
Net zoals in de uienpool zijn de kernwaarden flexibiliteit en betrouwbaarheid, zowel voor teler als afnemer, het uitgangspunt. PPA Potato wil dan ook samenwerken met alle partijen die kunnen bijdragen aan een succesvolle aardappelpool.
Het toezicht op de aardappelpool valt onder een poolcommissie. Zij houden toezicht op de verkoop en afwikkeling van de aardappelen in deze aardappelpool.
 
PPA Group is vooral actief in Zuid-West Nederland en Flevoland.  Voor meer informatie, kijk op de website www.ppagroup.nl, mail naar info@ppamail.nl of neem telefonische contact op met Michel van Oijen 06.53.405.740.

Terug naar overzicht