tel 0187 657100 Nederlands English Deutsch Francais
empty

Commerciële buitendienst medewerkers

Wij zijn op zoek naar commerciële medewerkers voor meerdere regio’s.


Commerciële buitendienst medewerkers

FULLTIME FUNCTIE


Wie zijn wij?

PPA is een modern agrarisch bemiddelingsbureau dat zich bezighoudt met de bemiddeling, teelt en op-en overslag van uien en witlof. Gevestigd in Zuidwest Nederland, Flevoland en Noord-Frankrijk. Vanuit deze vestigingen zijn wij met een team van 13 mensen actief in de agrarische sector. Vanwege groei en uitbreiding van de activiteiten zijn wij op zoek naar commerciële buitendienst medewerkers.
 

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar commerciële medewerkers voor meerdere regio’s. Jouw werkgebied kan in onderling overleg worden vastgesteld. De voorkeur gaat uit naar iemand met enige kennis van uien en/of witlof.
Je bent een bemiddelaar, communicatief vaardig, organisatorisch sterk en stressbestendig. Je bent administratief onderlegd en handig met de computer. Je kunt goed zelfstandig werken maar weet ook hoe je goed samenwerkt in een team.
 

Jouw functie

In nauw overleg met je collega’s zorg je dat het product van teler naar verwerker gaat. Je onderhoudt het hele jaar contacten met telers over hun product. Je bent op de hoogte van kwaliteit en beschikbare hoeveelheid en zorgt dat de uien/witlof volgens gemaakte afspraken bij de verwerker komen en uitbetaald worden.
Je bent ondersteunend naar collega’s in andere werkgebieden. Voor deze functie ben je veel onderweg. Met behulp van moderne communicatiemiddelen kun je veel vanuit je auto organiseren.
Het gaat om een zelfstandige functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Er is ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. PPA zorgt voor een goede werkomgeving en moderne hulpmiddelen om plezierig en efficiënt te kunnen werken. De arbeidsvoorwaarden zijn goed.
 

MEER INFORMATIE OF SOLLICITEREN?

  
MAIL JE CV, MAAR VOORAL JE MOTIVATIE NAAR:
info@ppamail.nl

Download PDF

Terug naar overzicht